Jenter hos forvert

NO* SugarDolls Lagertha 

RAG a 03(High mitted)

Født/Born: 20.10.2019

Dna testet: HCM, PKD, rdAc PRA n/n, Blodgruppe A/a, SMA n/n og GSD IV n/n 

Oppdretter Kate Svaneberg


Pedigree

Denne herlige tøtta kommer hjem til oss i løpet av Fabruar, da skal jeg fly nedover og hente henne, skal bytte henne mot vår snuppa Felisity. Blir spennende å få henne hjem.


Flybillett er bestilt og Lagertha kommer hjem til oss på kvelden 12 februar. Oppdretter er Oppdretter: Kate Svanberg KODAL


21.02.2020 Lagerta er en pus som har spist mye menneske mat i sin oppvekst, så vi sliter litt med å få henne til å spise kattemat. Så den første tiden gikk hun ned i vakt. Men nå har vi laget til mat, gnudd i pannekake, å det spiser hun, så nå er vekta sakte begynnt å gå oppover. Men hun sliter også litt med magen, så hun får også Zoolack nå, samt ormekur etter samtale med veterinær. Men hun er en herlig frøken med en fantastisk personlighet. 

Da hun kom hjem, gikk hun rett inn til hundene og la seg sammen med dem. Å leker og koser med di andre katten. Så får vi henne bare helt over på kattemat, blir dette helt supert.


10.03.2021 Langertha har hatt løpetid nå i 5 uker. Men er overhode ikke inntressert i Tamino. Mulig vi må ut på lånemarked etterhvert.


06.03.2022 Langertha har nå parret med Inferno, så nå får vi krysse fingrene og håpe det blir kattunger.


16.03.22 Nå er det veldig mye som tyder på at Langertha omsider har tatt seg og er drektig, rosa pupper er godt tydelig nå.


18.09.22 Joda det ble kattunger på Langertha, 4 stk. Men etter kullet ble hun veldig Bitchete mot de andre jenten, så plan er å få et til kull på henne ganske raskt, så kastrere henne. Ønsker da å beholde en gutt etter henne og Kosta Boda.


16.12.2022 Det er nå bestemt at Langerta skal flutte til Kaja med familie, å de skal ha henne på for. Hun skal ha et kull unger i denne avtalen. Å etter at ungene er avvente blir hun omregistrert og de blir eiere av henne.


04.03.2023 Nå har forvert fått beskjed om å slutte med P piller i slutten av Mai, så håper vi på løpetid i Juni. Da blir det kattunger i August.


Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat

Kull nr og F.Data

Far

Antall og farge

(N) Nordlæningen's Inferno av Tamino RAG n 03

2 jenter RAG n03 og 2 guttRAG n03 og RAG a03

(N) Nordlæningen's Quality Kosta Bodas Datter

Rag n04

Født 14.08.22 kl 11.46Pappa og Mamma

S*Fjelltoppen's Kosta Boda og

(N) Nordlæningen's Jacintha Love life and you
Litt om Quality


Quality er fra mitt QQ kull, et kull jeg selv er veldig stolt over, det ble 6 fantastisk flotte kattunger. Å jeg beholdt da Quality i mitt oppdrett, og Nora Dimple fikk kjøpe Quantaz til sitt oppdrett.

Quality er pr i dag ei stor jente 28.09.22. Hun er størst i kullet. Har fantastisk bredde i hode og en super profil, i tillegg en super øyen farge. Håper virkelig at utviklingen fortsetter like bra som til nå. Da kan det bli gøy på utstilling. 


11.10.22 Utviklingen til Quality har vært veldig bra, jeg virkelig gleder meg til å se henne vokse opp. Det er ekstra gøy, siden dette er min gammleste linje, Her har jeg katter 6 ledd bakover.


22.11.22 Svar på Dna test kom i dag. Å her var alt i orden. Og hun har blodgruppe A. Se helseinnformasjon. Å det er nå bestemt at Quality skal bo hos forvert Liv Kristin Valmo. Bare noen få km fra oss.


18.02.23 I dag var jeg og besøkte Quality og familien hennes, å jeg må nå bare innrømme at jeg er imponert over utviklingen hennes. Hun har allerede fått sin første løpetid.


Quality 18.02.2023
Quality 18.02.2023
Var å besøkte Quality (Brounie) Som hun blir kaldt. Å hun har utviklet seg SUPER bra.
Har allerede sin første løpetid bare 6 mnd gammel.
Quality Desember 2022
Quality Desember 2022
DSC_4973
DSC_4973
Her er Quality ca 6 uker.
Her er Quality ca 6 uker.
DSC_4785
DSC_4785


Utstilling/Show


Sted

Dommer

ResultatKattunger


Far

Født / Farge

Antall


CH (N) Nordlæningen's Ezzie Eureka

RAG n (Colorpoint)

Født/Born: 27.03.2019

DNA testet: HCM / HCM Ragdoll N/N, PKD N/N, rdAc PRA N/N. Blodgruppe Ab 


Ezzie er en herlig frøken med, fantastisk øyen farge.

Vurderte lenge å selge henne, men ser nå ut som vi beholder henne. Vil jo ikke bli fro for CP i oppdrettet :) Ezzie er kosen liker oppmerksomhet. Skal ha henne og søstra med på utstilling på Finnsnes, det blir spennende.


Matmor, er ikke nå særlig koselig for tiden. I dag bada hun Eskana, søstra mi, å hun likte det ikke. Å hun sier at jeg må bade i morgen. Liker ikke tanken litt en gang med tanke på hvor mye min søste mjauet og klaget. Føningen derimot, så ikke så verst ut.


18.02.2020 Om alt går etter plan, så blir Ezzie parret i Juni / Juli 2020. Hun blir trolig parret med Drem Boy.


26.04.2020 Ezzie ble Parret i slutten av April, så om alt går som vi håper, blir det kattunger i Juni. Så da får vi noen små søtinger medoss på ferie.


Ezzie venter sitt første kull ca 19 Juni.


09.02.2021 I dag fikk Ezzie hormon sprøyte og Vaksiner. Men når denne hormonsprøyte går ut, tenker jeg at hun skal få sitt andre kull med kattunger.


03.01.2022 Vi har prøvd å parre Ezzie med Inferno, men det ser ut som hun gikk tom, mulig han ikke var fertil enda.


30.01.2022 Det er rosa pupper på Ezzie, så nå håper vi at hun deelig skal få sitt andre kull. Hennes første kull var bare 2 stk så vi får se om dette også blir et veldig lite kull.


06.03.22 Nå er det en uke igjen til Ezzie har termin, men er spent på om hun blir å gå over tiden siden hun trolig er bare 2 - 3 kattunger i magen.


18.09.22 Jeg vurderer mer og mer å kastrere Ezzie, hun har jo fått veldig små kull de to hun har fått, å hun blir en del mobbet av de andre kattene, så når bor hun oppe sammen med min yngste datter.


17.01.2023 Ezzie er så lite fornøyd med andre katter, at det er nå bestemt at hun skal flytte i et forhjem. Hun skal flytte til Fauske til min svigersønns Mamma Ann-Kathrin. Dette blir nok bra for henne og der er det allerede en flott utegård.

Hun skal ha et siste kull her og etter det vil hun bli kastrert. Jeg blir da å beholde en kattunge uansett om det er en gutt eller en jente.

Hun flytter til Anka i uke 3. 2003.


04.03.2023 Det er enda ikke kommet noen ny løpetid, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet.


20.03.2023 med litt flaks, vil nå Ezzie får sitt siste kull i midten av Mai. Her er det bare å krysse fingrene. Jeg skal beholde en jente selv/ mulig en gutt. Må beholde en gutt dersom hun får bare en og det er en gutt. Om ca 4 - 5 uker vet vi om hun er drektig.Mor: 

 (N) Amazing Star's ZigZag Zoe of Milo RAG n 04


Far: 

(N) Nordlæningen's Zanta Claus Zolan av Bahrain RAG n

Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat

Ishavskatten 10.08.2019

Karina Bjuran

EX 1

Gisund Katteklubb 11.08.2019

Anne Veland

EX 1 - NOM

Solkatten Skellefte 02.11.19 


Anne Veland

EX1

Solkatten Skellefte 03.11.19

Henry Hornell

EX 1

Adelkatten Stange 04.12.21

Stona Carolina

CAC

Norrskenskatten Piteå 20 Aug,22

Kristiina Rautio

CAC

Norrskenskatten Piteå 21 Aug,22

Lene Glem

CHAMPION

Kull nr og F.Data

Far

Antall og Farge

(N) Diadems DreamBoy Miatolos

 Gutter 2 x RAG a 04

(N) Nordlæningen's Inferno av Tamino

1 Jente RAG n04

3. SS-Kullet

NO*TrønderDoll's Eugene

(N) Nordlæningen's

Rihanna Rock Star Matrix datter

RAG a 04

Født 28.10.2022 kl 09.19

Meg som lita

Her er meg som lita, jeg hadde en litt tøff start, for Mamman min ble syk og fikk antibiotika (Ikke at jeg vet hva det er) men jeg fikk hvertfall veldig vondt i magen etter at mamma fikk dette. Men nå er jeg bedre. Matmor sier hun kansje skal sette meg til forvert, hva i all verden vil det si? Jeg skal jo være her bestandig. Skal jeg ikke?

10.02.23 I dag flytter jeg til Stian og Tina, her får jeg også en leke venninne hun heter Petunia. Matmor sier jeg får det veldig fint her. Jeg er blitt stor jente og veide 1739g da jeg dro.

Pappa Matrix og Mamma Rinwell

Over her ser dere Mamman og Pappan min. Mamma bor her sammen med meg og min gale Matmor. Pappa bor hos ei dame som heter Marie, og som Mamma sier er veldig snill. Så der tror jeg Pappan min har det fint.

Pappan min er noe de kaller Brun Mitte, og Mamman min er ei blå skillpadde, ja forstå det den som vil.

Men om dere trykker på ordet som kommer nå PEDIGREE kommer dere til stamtavlen min.

Jeg vokser og blir større

Her skal matmor fylle mer i etterhvert som jeg blir større.

Jeg skal bo og vokse opp hos forvert, så snart Matmor har fått DNA testet meg. Forvert er Stian og Tina i Bodø. Her skal jeg vist få en venninne, som bare et litt gammlere enn meg. Det blir spennende. Matmor er spent på hvordan vi reagerer på hverandre.

Om meg


09.01.2023 Jeg var nr 3 av i alt 5 stk i kullet jeg kommer fra, som Matmor kaller for RR kullet. Vi var 2 jenter og 3 rabagaster av noen brødre, aldri å få fred. Vi som er bare snille og stille og aldrig gjør noe, selv om Matmor ikke syns noe om da jeg var høyt oppe i det rare tret hun hadde i stua med masse kuler jeg kunne leke med.. Dumma matmor hun skjønner ingen ting.

I allefall Matmor sier jeg må DNA testes m.m før jeg kan få babyer selv, HALLOOOO jeg er jo bare en baby jo. Åsså tenker hun på babyer, ja det må ha klikka helt for henne. Åsså skal hun ha meg med på noe hun kaller utstilling. Hmmmm hun må jo syns jeg er litt fin da...

Sånn DNA greier kommer vist nok etterhvert, skal vente til etter utstillinga, så jeg ikke er hør løs på halsen, forstår ikke helt hvorfor jeg skal bli det. Men den tid, den noe. Håper bare det ikke er vondt. Matmor sier at de tull bilden under her, blir byttet ut med meg etterhvert. ( Nå har Matmor begynnt å legge inn bilder av meg.


I dag 10 februar flytter jeg hjem til Stian og Tine, de skal være forverter for meg. Vet ikke helt hva det vil si jeg da. Men det bestyr vist at jeg skal få babyer selv en gang. Høres jo rart ut, for jeg er jo bare en baby.

17.02.23 DNA test er kommet, å Rihanna har blodtype Ab, det vil si hun er bærer av blodtype b. Det betyr kun at for min del bør jeg parre henne med en hankatt som ikke er bærer. Men det har kun noen betydning i forbindelse med avl. Eller når det gjelder sykdom er alt ok, NN på PKD , pd-PRA og HCM.

(N) Nordlæningen's

Rachel Rosè Matrix datter

RAG f03

Født 28.10.2022 kl 09.56

Meg som lita

Her er meg som lita, jeg hadde en litt tøff start, for Mamman min ble syk og fikk antibiotika (Ikke at jeg vet hva det er) men jeg fikk hvertfall veldig vondt i magen etter at mamma fikk dette. Men nå er jeg bedre. Men jeg er enda velig lite. Jer er 12 uker og kun 950g

13.02.23 Det går fint fremover med deg, å det er en god stunde siden jeg tippet 1 kg. Og i dag er jeg faktisk blitt 1234g Så jeg er jo ikke akkurat veldig stor enda. Men matmor sier jeg er akurat passe sånn som jeg er.

Over her ser dere Mamman og Pappan min. Mamma bor her sammen med meg og min gale Matmor. Pappa bor hos ei dame som heter Marie, og som Mamma sier er veldig snill. Så der tror jeg Pappan min har det fint.

Pappan min er noe de kaller Brun Mitte, og Mamman min er ei blå skillpadde, ja forstå det den som vil.

Men om dere trykker på ordet som kommer nå PEDIGREE kommer dere til stamtavlen min.

Om meg


09.01.2023 Jeg var nr 4 av i alt 5 stk i kullet jeg kommer fra, som Matmor kaller for RR kullet. Vi var 2 jenter og 3 rabagaster av noen brødre, aldri fred å få. Vi som er bare snille og stille og aldri gjør noe, selv om Matmor ikke syns noe om da jeg var høyt oppe i det rare tret hun hadde i stua med masse kuler jeg kunne leke med.. Dumma matmor hun skjønner ingen ting.

I allefall Matmor sier jeg må DNA testes m.m før jeg kan få babyer selv, HALLOOOO jeg er jo bare en baby jo. Åsså tenker hun på babyer, ja det må ha klikka helt for henne. Men uannsett om jeg får en fin DNA test eller hva det nå heter, så er det ikke sikkert hun vil jeg skal få babyer, siden jeg var ganske syk i magen som lita.

17.02.23 Nå er DNA testen kommet, å Rachel sin blodtype er A. Å hun har ingen kjente arvlige sykdommer. HCM nn og PKD nn, pd-PRA nn.


18.02.23 Denne herlige jenta skal vokse opp og bo hos min datter Chanett. Å her vil hum også etterhvert får noen kulle med kattunger om alt går etter plan.


Kull

Far:

Antall og farge

Utstilling Sted

Dommer

Resultat