Katter hos forvert

Hva kan du forvente når du har katt på for fra oss.


Å ha en katt på for fra oss, betyr i første omgang at vi ønsker et tett samarbeid med dere.

Katten bor hos dere og dere har alle utgifter i forbindelse med katten. Jeg anbefaler også at dere forsikrer katten. Dere betaler ikke noe for selve katten. Å en hunkatt skal ha 1 - 3  kull just ettersom hvordan hun er under dektighet og fødsel. Å hvordan hun tar rede på kattungene.  En hankatt skal ha fra 2 - 6 kull det kommer det ant på hva han gir, hvor mange kattunger i kullet. Hvordan han er hjemme hos deg som fertil gutt. Samarbeid og samtaler er svært viktig.

Jeg som eier av katten har rett til å ha katten med på utstilling. Å disse utgiftene står selvfølgelig jeg for. Ønsker du å være med er det supert, men du må selv betale reise / opphold, dersom jeg kjøerer kan du selvfølgelig sitte på meg meg. Ønsker du selv å dra på utstilling med katten betaler du selv før dette.  Altså om jeg ikke er med.

Når katten har fått de kull den skal ha betaler jeg for kastrering og omregistrering av katten.

Skulle det være en medfødt defekt som gjør at katten ikke kan få kattunger. Må du ikke betale noe for katten, men du må betale for kastrering og omregistrering.

Du må bo MAX 10 mil kjøretur fra oss.

Våre verdier


Det viktigste for oss er IKKE supre utstillings resultater ( Selv om det er gøy)

Men helse og gemytt. Å dette er normalt sett en rolig katt med herlig gemytt. Men husk en kattunge er en kattunge, de leker på lik linje med andre katter. Er høyt og lavt og overalt.

Trygghet


Det er svært viktig for oss at kattungene vokser opp i trygghet og samtidig får oppleve mest mulig den tiden de er hos oss.

Om kattungen etter forkatter vokser opp hos oss eller hos forvert, er en ting som jeg og forvert blir enige om. 

Finn oss

Ta kontakt