VALPER

NAVN / Farge halsbånd

Kl og vekt

Kjønn

Reservet/solgt

Ajko  Grønn

07.33 / 430g

Gutt


Ares Beige

07.44 / 376g

Gutt

SOLGT  Lars Erik

TORSKEN

Rambo

07.47 / 340g

Gutt


Azur Blå

08.00 / 417g

Gutt

Hege Hemminghytt MOLDJORD

Akiro Orange

08.54 / 361g

Gutt

Solgt Lene Andersen Neverdal

Armani / Bibbs

Hvit/Gul

09.18 / 384g

Gutt

Reservet Catalin og Natalia BODØ

Rex / Askh Turkis/Lysblå

09.49 / 279g

Gutt

SOLGT Trude.

STORSLETT

Akiki  Brun/Rosa

11.10 / 333g

Jente

SOLGT Jan Arve Nyeng LEKSVIK

Raffi Lys Grå/Sort

(Airo har byttet navn)

11.53 / 394g

Gutt

Solgt Katarina

MO I RANA

Akira Gul

10.19 / 393g

Jente

Døde natt til 9.3.17

Ayla Lilla

11.00 / 293g

Jente

Døde første Natten

Hilde og Knut's

Zita og AthosVi hadde egentlig planer om å kastrere Athos.

Men de kom oss i forkjøpet, så her ble det 11 små.

Ja ja alt blir ikke alltid som man planlegger

Håper bare såinderlig at jeg finner gode trygge hjem til alle.

BILDER OG VIDEOER

Ajko

Gutt, Født kl 07.33

Har på seg Grønnt bånd


27.03.2017 Denne helrlige bestemte kosen gutten, håper vi å finne et aktivt hjem til. Et hjem der han blir en venn for livet. Er også ønskelig at ny eier har kjennskap til rasen fra før.

Ajko var lenge størst, men er nå forbigått av Azur og Airo. Dette er vell den største kosebamsen blant dem, men også den mest bestemte.


21.04.2017 Nå er igjen Ajko størst. Han sammen med 4 andre er av de mest aktive. Å absolutt frempå. En herlig krabat, som enda ikke er solgt.

29.10.2017 Ajko gutten ble hos oss :)

Ares

Gutt, Født kl 07.44

Har på seg Beige bånd

Ares er en herlig skatt, kan kose lang tid i strekk. Ikke den som er mest frempå, men åhh såherlig han er.

21.04.17 Ares er nå en av de aktive gutta, nysjerrig og herlig. Men sta som et esel :)


01.05.17 God gutten som er med der ting skjer blir hentet 5 Mai.

Rambo / Alvin

Han har rødt halsbånd

Gutt, Født kl 07.47

Alvin skal flytte til Kristine Emilie på Mo, ei trivelig unge jente. Her får han nok mye kos og oppmerksomhet. Kristine var på besøk 26 Mars, sammen med 2 venner og et Gudbarn :)21.04.17 Nanook  er en herlig gutt som er midt på treet når det gjelder aktivitet. Han er nysjerrig og glad.

Azur

Blått bånd

Gutt, ødt kl 08.00

21.04.17 Azur er en tøffing, han er en av de som er mest våken og som er mest aktiv. Sammen med Ajko, Raffi og Ares. Det er virkelig guttegjengen tøff :)

Magekos er noe de elsker alle sammen.

Hunter/Akiro

Orange bånd

Gutt. Født 08.54

Akira, en herlig kose gutt. Å som alle de andre begynner han å bli bøllete :)

21.04.17 Hunter er pr i dag en rolig og kosen valp. Han Akiki og Rex er de 3 roligste.01.05.2017 Denne og gutten blir hentet allerede 3 Mai, Gruerlitt til de drar, men blir også godt å få stua tilbake :)

GIBBS/Armani

Hvitt bånd, Buttet til Gult halsbånd

Gutt, Født kl 09.18

Armani Gutten, som nå heter Gibbs, skal flytte til  Bodø  sammen med Natalia og Catalin. Catalin og hans venn var på besøk i dag 1 April.

Gibbs er en herlig kosegutt, som vi håper finner seg godt til rete i Bodø og får et godt og langt liv.


21.04.17 Bibbo er en av gutte sånn midt på treet, aktiv og litt bøllete, men også en kose gutt. Er rask og skal på fanget om det byr seg en mulighet,

02.05.2017 Røver gutten Bibbs skal flytte fra oss 3 Mai. Det blir rått veldig stille her i huset. Men regner med det er  noen som sitter både spen og gleder seg til å få en ny venn i hus.


03.05.2017 Kl 17.56 nå er Gibbs dratt sammen med sin eier. Rart når de drar, veldig rart. Men jeg håper og tror at han får et godt og stabilt hjem.


Nå er det bare å se frem til bilder å kansje vi får møte han med tiden. Han bor jo i Bodø så det bør jo absolutt være mulig.

REX/Ashk

Turkis bånd, Byttet til lyseblått halsbånd

Gutt, Født kl 09.49

Askh, skal flytte oppover til Toms, nærmere bestemt Storslett. Hans nye beste venn blir Trude. De kommer kjørende for å hente han.


21.04.17 Rex, gutten alle er blitt så glad i. Han er så rolig og god. Er det en arm eller et fang i nærheten, ja da foretrekker han det. Når de andre herjer som vill dyr, ligger han gjerne på fanget og bare ser på de andre. Han leker selvfølgelig også. Men han er bare noe helt for seg selv, men sitt rolige herlig gode vesen.01.05.2017 Lille mann (Rex) som ikke er så liten lenger, heller ikke minst lenger. Men fremdeles kose gutten i flokken, får være hos oss nåen dager ekstra, han blir hentet 11 - 12 Mai.

Akiki

Brunt bånd, Byttet til rosa halsbånd

Jente, Født kl 11.10

Fikk i dag 01.04.17  telefon fra en Hyggelig Man (Jan Arve). Hadde 2 til som var inntressert i henne. Men her føltes det bare rett med en gang, han hadde hatt en annen Rotweiler tispe som døde av sykdom. Så han er vant med rasen, så her er jeg helt sikker på at Akiki får det super bra. Han kommer innom neste uke og hilser på henne.


21.04.17 Eneste jenta i kulle, og er nok litt dullet med, hun er også veldig kosen. Men er nok egentlig lit midt på treet, for hun leker og herjer mer enn gjerne med de andre. Når vi er ute, er også hun veldig glad i fanget :)


01.05.17 Ja, litt rart nå er det bare få dager igjen til de fleste av valpene drar, Akiki dra 4 Mai. Men i morgen er det tur til Veterinæren. Blir spennende å skal dra dit med så mange valper.

RAFFI / Airo

Lys Grå bånd, byttet til sort halsbånd

Gutt, Født kl 11.53

I dag 24.03.2017 var Ario sin Nye Familie på besøk. Dettte er en Gutt som får et helig hjem, med barn rundt seg, andre hunder ifamilien som han kan leke med. Gleder meg til barna blir med så også dem får hilse på sin nye venn.


21.04.17 Raffi, lerlitt bare jeg skal skrive om han. Den desidert mest nysjerrige, mest selskapssyke, frempå hele tide. Å vil alltid være ser detskjer noe. En herlig krabat, som jeg tor trenger mye utfordring og trening skal han bli lykkelig. Jærne trim blir nok tingen for denne gutten.01.05.2017 Raffi gutten, vår tøffe nysjerrige god gutt som er føst våken og sist i seng skal reise fra oss 4 Mai.

14.03.17 her går det jammen unna, valpene vokser super fort. Å jeg er veldig overrasket over hvor ekstremt mange som har vist inntresse for valpene. Å siden det ble bare 1 tispe som overlevde, vet vi enda ikke om hun blir værende her hos oss eller om hun blir solgt. (Men velger vi å selge henne er hun solgt) Azur, var det lett å kunne si hvem som skal får kjøpe han, han skal til et hjem som har hatt 3 Rotweiler gutter opp gjennom årene, å han får bo på gård. Han er størst og desidert mest bestemt, derfor viktig med noen som har erfaring. De andre blir nok bestemt etter hvert som folk kommer innom og hilser på.24.03.2017 Gutta boy og litj pia vokser og koser seg, De har nå pånet øynene alle sammen, de får flaske 1 - 2 ganger pr døy. Resten får de av mamman. Vi hadde besøk av en familie fra Mo i dag. Å de skal ha Airo, han lå så fin i ro på fanget deres og sov mens de var her. På søndag får vi mer besøk. . Blir rart når alle valpene drar.27.03.2017 I dag fikk allevalpene ormekur og nytt halsbånd. Å de ble veid alle sammen. Om 2 uker skal de ha ny orme kur, så siste 2 uker etter der.

Alle sammen skal til dyrelegen 2 Mai, da skal de Chipes og få helseattest.


04.04.17 I dag var det klo klippe dag, så alle fikk klippet klørne. Å der er de veldig flinke alle sammen.  Her går det unna, aldri tørket så mye tiss og bærsj før. Vi prøver å lære dem kun å tisse på Kladder, men guden skal vite at det er ingen enkelt sak. Men vi gir oss ikke :)

Noen nye bilder blir det tatt hver dag, men ikke alle kommer inn på albumet demmes dessverre, mye havner kun på FB. Såom du som valpe kjøper ønsker å se flere bilder og videoer, så bare legg meg til som venn på FB.


09.04.17 Dette har vært en prøvelse helg, holder på og skal vedlikeholde huset mitt på Tverlandet, å det innebærer at vi må bo i Campingvogn i helgene. Å nå i helga var vi 2 voksne og 2 banr pluss, 4 voksne katter, 5 kattunger, 9 valper og 2 voksne hunder. Å ha 9 valper som ikke er husrene i en campingvogn er en utfordring. Men nnå er vi kommet hjem, å nå vet vi hovrdan vi må gjøre det når vi skal dit på onsdag. 2 bur til å sove i på natta, og så får de vare i utegård på dagtid mens vi snekkrer, dersom været og temperaturen er ok :)


11.04.17 I dag fikk valpene ormekur nr 2, å samtidig fikk mamman kuren hun skulle ha. Så siste kuren skal de ha om 2 uker :)

Bilde er tatt etter frokost, lek og ormekur :)
17.04.17 I dag har vi vært ute i skogen med valpene. (Rett bak huset) De ble super sliten og sov som ein stein oppå oss ganske så lenge. Vi har også hatt kloklippe dag av både foreldrene og valpene. Samt at Mamma Zita og Pappa Athos har badet. Bilder av valpene i skoen, finner dere i albumet.

kl er nå 22.56 å alle valpene sover søtt, etter at de alle sammen ble badet. Like trøtte denne gangen som første gang de ble badet.


21.04.17 I dag har jeg veid alle valpene igjen. Vekta er ganske jam, men nå er det Alvin/Nanook som er minst. Ajko er størstt.


25.04-17 I dag fikk valpene sin siste ormekur her hos meg. Det gikk over all forventning, å er faktisk lettere enn å gi til katt, var gjort på noen få minutter.

Ellers har valpene vært ute på verandaen store deler av dagen, døra står åpen så de går ut og inn slik det passer dem. Å dermed blir de slitene og sover lengre perioder i slengen. Sånn at jeg får gjort små ting mellom slagene. Selv skranter helsa litt, så har vært en utfordring innimellom. Men nå er det litt over en uke igjen. Blir litt rart når de drar,men også godt å få huset i orden igjen :) Men håper valpene har fått et godt og trygt for evig hjem alle sammen.

Har også laget Gjestebok, der jeg håper de som er innom legger igjen en hilsening.


09.05.2017 Nå er det veldig stille hjemme hos oss, kun 3 valper igjen. Azur, Rex og Ajko. Men i morgen Onsdag drar nok Azur og til helga drar Rex. Litt vemodig dette, må jo innrømme det.
Dato

Ajko Grønn

Ares Beige

Alvin Rød

Azur Blå

Akiro Orange

Armani Hvit / Gult

Askh Turkis/lysblå

Akiki Brun/rosa

Airo Lys grå/Sort

08.08.17

484g

453g

411g

506g

399g

454g

313g

381g

479g

11.03.17

694g

575g

535g

687g

524g

578g

420g

485g

646g

14.03.17

858g

767g

701g

878g

711g

747g

561g

619g

818g

17.03.17

1100g

907g

918g

1093g

919g

943g

783g

868g

1034g

24.03.17

1790g

1620g

1620g

1860g

1520g

1610g

1390g

1450g

1770g

27.03.17

2010g

1860g

1810g

2110g

1700g

1890g

1560g

1680g

2120g

02.04.17

2680g

2510g

2340g

2780g

2250g

2570g

2220g

2410g

2740g

09.04.17

3680g

3510g

3270g

3810g

3140g

3650g

3190g

3270g

3720g

21.04.17

5770g

5240g

5000g

5250g

5060g

5320g

5120g

5210g

5570g

Akira

Gult bånd

Født kl 10.19


09.08.17 Kl 03.30 fant jeg lille Akira død.

Zita hadde lagt seg på henne.

Det er bare forferdelig trist.

Vi fikk bare Knapt 3 dager sammen med

deg lille skatt.


HVIL I FRED


Ayla

Lilla bånd

Født kl 11.00


Vi rekk bare så vidt å få hilst på deg, før du tok farvell.

Du var minst, men jeg hadde håpet at du skulle klare deg

alikevell. Men nå gråter hjertet mitt for deg.


HVIL I FRED LILLE JENTE