Tingeling

(N) Nordlæningen's Tingeling

RAG n 04

Født 5 Nov 2015

Mor: (N) Nordlæningen's Ismara RAG a 04 (Bærer av Lilla)

Far: NO*Tranquil Erlend Elias RAG n

Stamtavle/Pedigree

Vår kære lille herlige Tingeling. Hun ble akkurat 4 uker i dag 02.12.2015, og i dag var dagen hun tok farvell med oss.

I går var hun utsatt for en tragisk ulykke, min datter på 5år skulle inn på kjøkkenet og spise frokost. Å hun var uheldig å, slik at platen som sto som stengsel tippet over vår lille Tingeling, som egentlig skulle flytte til Rådal.


Det var helt grusomt hun blødde ut av munnen, sleit med å få tilbake pusten, jeg kontaktet dyrelege, de mente det var bare å avlive henne.

Noe jeg ikke ville, jeg ønsket å gi henne en sjanse. Kontaktet flere hilere, å de prøve og prøvde. Jeg øynet et lite håp utpå dagen, da ut svelgte unna melk som jeg dryppet i munnen hennes. Da kvelden kom tok vi henne med oss i senga. ( Passe hele dagen og natta på å holde henne varm og at hun skulle ha det så bra som mulig. (Hun hade ingen yttre så, selv om det kan se sånn ut, på bildene under)


Men desverre utpå natt morgenen ble hun verre, pustet veldig tungt og det var mye surkle lyder, så vi tok henne med til Dyrlegene Bodø, å der sovnet hun stille inn i dag va Kl 10.00.


I morgen, skal vi ut å få hull på terla og gi henne er grav.


Så til alle der ute, vær obs på alt, ulykken kan være så nært. Å det er så forferdelig vondt og urettferdig.

På de 3 øverste bildene er vi enda lykkelige med 8 små <3


Og under er 3 av de siste bildene av henne, de er ikke få fine er etter ulykken.

De aller siste bildene av Tingeling

De 3 nest siste bildene er tatt, nå vi sitter i stua, hun ligger da bare i ro på brystet mitt. På det nederste og aller siste bilde av henne mens hun lever ligger hun i senga vår.

TUSEN TAKK FOR DEN LILLE MEN BETYDLIGE TIDEN VI FIKK SAMMEN.