R.I.P

Et sted finnes det en bro mellom himmelen og jorden.


På denne siden av himmelen finnes det et helt spesielt sted, Regnbuebroen.


Når et dyr som har stått en av oss spesielt nær til slutt dør, begynner det sin vandring til Regnbuebroen.


Der finnes det bølgende enger og åser hvor våre elskede venner kan løpe og leke sammnen.


Det er nok av mat, vann og solskinn der som sørger for at våre venner er varme og fornøyde.


Alle dyr som har vært syke og gamle får tilbake helse og styrke, de som har vært skadet eller lemlestet blir gjort hele og sterke igjen, akkurat slik vi minnes dem i våre drømmer om en forgangs tid.


Dyrene våre er lykkelige og tilfreds, bortsett fra en liten ting: Hver og en av dem savner noen som var svært spesiell for dem, noen de måtte forlate. Alle løper omkring og leker til den dagen kommer da en av dem plutstelig stopper og ser mot horisonten...


Blikket er klart og oppmerksomt, den ivrige kroppen begynner å skjelve. Plutstelig løper han bort fra de andre, flyr over det grønne gresset så fort bena kan bære ham, fortere og fortere....


Han får øye på deg, og når du og din spesielle venn møtes, klynger dere til hverandre i usigelig lykke, for aldrig mer å skilles.


Overlykkelig slikker han deg over hele ansiktet, hånden din kjærtegner igjen det elskede hodet, og ennå eg gang ser du inn i disse trofaste øynene til denne vennen som så lenge har vært borte fra livet ditt, men som aldri forsvant fra hjertet ditt.


Så vandrer du og din spesielle venn sammen over


Regnbuebroen......


 

Ariban


Vår helige gutt som desverre døde så alt for tidlig. Å det etter å ha fått en forferdelig behandling hos dyrelegen. Helt til den dagen han ble syk trodde jeg dyreleger var der til dyrets beste, men den glamoren forsvan fra mine innbilninger.

Jeg har aldrig verken før eller siden møtte en katt som kan konkurer med han i gemytt og peronlighet.

(N) Nordlæningen' Cita Chinette

Rag a 04 Født 01.04.2008


Vår ydnige vakkre Cita. Hun ble bare litt over 1 år før hun døde. Hun ble syk å vi valgte at hjelpe henne over til Regn bue broen.

Hun var alltid litt forsiktig. Å hadde veldig snille øyner. Men noen sier jo at de beste blir tatt først. RIP.(N) Nordlæningen's Fighter

SIA a var


Dette var Fighter. Nathaniel sin katt. Katten han aldrig glemmer, å han har alltid ønsket seg en ny liten Fighter etter at han mistet sin. Fighter overlevde mot alle ods etter at han ble født alt for tidlig. Men før han ble et år gammel ble han syk og død. Det var en veldig trist dag for store og små.


Snøhvit.

En av våre flott huskatter. Vi fikk henne fra Rita Andersen. Hun fikk et kull kattunger og ble syk og døde kort tid etter det. Hun var en veldig kosen og god katt. Håper du har det bra der hun er i dag.IC (N) Nordlæningen's Britney ABY n f: 04.10.2007 - Død: 26.09.12


Dette er Britney. En flott Abyssiner jente som jeg beholdt fra mitt andre Aby kull. Britney manglet bare 3 cert så hadde hun vært GIC. Å hun hadde flere DIV OG BIS bak seg. Men desverre ble det ikke sånn. Rett utfor huset vårt i 30 sona, ble hun påkjørt or drept momentan sommeren 2012.

Desverre fikk vi heller ingen kattunger etter henne. Men hun vil alltid bli husket. Hun var og vil alltid være en DIVA.S*Gippmokk's KebblekaRAG n 04


Kabbeleka kom fra samme oppdretter som Lagerfeld, å hadde samme herlig gemyttet. Men kabbeleka fikk Livmorbetennelse og derfor aldrig noen kattunger. Å da hun var bare ca 2 år, reagerte hun på revakinasjon og døde. Hun var en flott katt med fint hode, bar profil og en helig pels. Kunne hatt bedre øyen farge. Men gemytt er det som teller mest å det hadde hun i masse vis.


Lille vakkre Adriane. Hun var så yndig og fin. Men ble bare 7 mnd før hun ble påkjørt og drept. Min 3 Norske skogkatt. Da ga jeg opp.


(N) Alstadosen's Mikkeline

Mikkeline var en veldig snill pus, men desverre hadde hun hjertefeil. Som hun døde av bare 3 år gammel. Hun hadde HCM. Noe det i ettertid også viste seg at hennes far hadde..  
(N) Nordlæningen's Nemo Født  20.04.2013 Døde 12.07.2013

Vår kære Nemo som ble bare 12 uker gammel.

Han plages med magen fra han var liten, og i dag slapp han unna.

Han døde i dag 12.07.2013 hos dyrelegen ca kl 13.50.

Hans milde gode vesen vil bli husket. RIP

(N) Arilla Cleopatra RAG a 03

Født 06.06.2008

Ariell som hun ble kaldt til daglig. Hadde et helt fantastisk vesen, som hun heldig vis ga vidre til sin datter Ismara. Som vi beholdt etter Ariell. Ariell ble veldig syk rett eter fødselen av ungene, og døde da de var bare 3 uke. Så vi matet kullet hennes for hand.

Å som tidligere nevnt ingen tvil om at de beste går først.

Får bare håpe vi får beholde Ismara, for hun har samme gode lune vesnet som Mamman. Det ene Kullet hun fikk var I-Kullet.

Adriane

(N) Nordlæningen's Natasha (Frida)

20.04.2013 - 09.07.2018


Denne herlige jente ble bare 5år.

Måtte dra over til Regnbue broen pga akutt nyresvikt.

Grunnen til dette vet vi dessverre ikke.Men trøsten når ting blir slik som dette,

er at hun har hatt et fantastisk liv hos Sissel og Morten.

Lykke til på din vidre reise Frida.