Zoe

(N)Amasing Star's ZigZag Zoe of Milo

RAG n 04 (Mitted)

Født 17.03.2018

DNA tester: HCM N/N - PKD N/N - PRA N/N- SMA N/N Blodgruppe A

Pedigree

Dad:RO*Elian Rags Milo RAG n 04

Mum:(N)Amasing Star's Rapunzel of Blue Berlioz RAG a 04

Zoe, vår nye avls katt som vi har kjøpt fra Merethe Førde i Trømsø. Hun er enda ikke kommet hjem, men vi håper å få det til så snart som over hode mulig.


Vi gleder oss veldig til å møte henne, har kun sette henne på video, å da maler hun så det står etter, så dette gleder vi oss masse til.


Zoe er en bestemt frøken, ting må være på hennes primisser, ellers blir hun sur, å hun er ikke redd for å si fra. Men hun elsker å blir bært omkring, da maler hun å er liksom sjef. Zoe har flotte markeringer, å ingen flekker, men en svak øyen farge, så her er det viktig sat far til hennes kull har god øyenfarge.


Zoe fikk sitt første kull med kattunger 27 Mars 2019. Det er EE-Kullet


Kjert barn har mange navn si Mor, menne æ forstår ikke det helt. For det går ofte i sinnataggen, Lille beist, Hyper, Lille hissigpropp syns jo ikke de tingan høres nå bra ut, lika bedre snuppa og sånne ord. Å forstår ikke ka ho prat om, æ vil jo bare ha ting akkurat sånn som æ vil. Åsså kan de der små katten holl sæ langt unna mæ- Å no ha ho Matmor sagt med mæ at æ skal på utstilling i helga, så derfor må æ bad. BAD, Æ tror ho e spike tullat. Æ skal da vell ikke bad, ha ho ikke hørt stemmen min før, å sett klørn mine, ja da skal ho jammen få se og hør. Utstilling høres litt rart ut, for der skal vest nån fortell om æ e fin eller ikke. Å det kan dæm bærre drit i, for æ e vakker. Så veit dokk det, å det spella ingen rolla ka nån domme så kalte menneska sei om den saken.


07.10.2019 Zoe venter sitt andre kull med kattunger, disse vil blir født rundt 9 November. Etter dette vil hun blir satt på hormonsprøyter som hindrer løpettid. Å vil ikke få kattunger før om ca et år etter dette kullet. Da har jeg en plan om å Parre henne med Deen.


29.10.2019 nå er det bare 11 dager igjen til termin, å magen begynner å bule, spent på hvor mange det er denne gangen, men har troen på 5 - 6 stk. Nå tilhelgen skal vi på utstilling i Skellefteå, så da er det min sønn som skal være hjemme å passe Zoe og hund


22.03.2020 Zoe er nå flyttet til Forvert Martine i Bodø, vi har i lang tid håpet at hun skulle gi seg og gå oveens med de andre jentene her, men det gorde hun altså ikke. Så nå så vi oss nødt til enten å sette henne på for eller sterilisere henne og omplassere henne. Men jeg tror hun får det supert hos Martine, hun slo seg til ro med en gang. Å Martine er jo godt vant med Ragdoll hennes Mamma har kjøpt to av meg :) Vi skal ha et kull til på henne før hun blir sterilisert og Martine blir eieren hennes. Det kullet blir trolig i 2021.


21.05.2021 Nå har vi fått time for sterilisering av Zoe, vi har time 15 Juni, men mulig jeg velger å gjøre dette noe før, dersom jeg event tar meg en tur til Mo.


15.06.21 Zoe blir kastret og fikk 3 kull før dette. Jeg har selv ei jente etter hette og ei jente på for etter henne. Det er også solgt 2 jenter til avl etter henne.

Kull / Født

Antall / Farge

Far

1 / EE-Kullet 27.03.2019

6 stk 3 x RAG n 04 2 x RAG n og 1 X RAG a 04

(N) Nordlæningen's Zanta Calus Zolan av Bahrain

3 stk 2 x RAG n 03, 1 x RAG a 04

(N) Diadem's Dream Boy Miatolos

4 stk. 3 Jenter og 1 gutt

(N) Diadem's Tamino Sollis

Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat

Ishavskatten 10.08.2019

Anne Veland

CAC

Gisund Katte klubb 11-08-2019

Jaana Jurkinen

CAC