Prinsess Lily

 (N) Miragg's Princess Lily

Lily

RAG c Født: 28.03.2015


Dad/Far: S*Fjælltoppens Choco Palmolive RAG cMom/Mor: PL*Reflection Raisin rag b

DNA Testet for HCM Ragdoll N/N

DNA testet for PKD N/N


Bilder av LILY HERE

Om Lily

Herlige frøkna som vi har ventet og spekkulert så lenge på, å nå er det bestemt. Princess Lily skal flytte til oss, hun er

bare pitte baby enda, så er langt på sommer før hun komer, men den som venter på nå godt. Venter ikke forgjeves heter det :)


26.12.2015

Herlige frøkna vår som vi var så utrolig heldig å få kjøpe hos Berit. Hun er roligheta selv, å så kosen og god. Å ikke minst vakker.

I dag 2 Julidag 2015 startet hennes første Løpetid, så nå må hun desverre på inne på et rom sammen med et par av di andre for selskapets skyld. Vil jo ikke parre henne enda. Men på neste løpe tid, blir vi nok å la henne møte Oneslow :)


11.01.2016

Lily er lit unge enda, men Pga av en Løpetid som ikke ville gi seg, og slim fra vagina, som kan tyde på en pabegynnene Livmorbetennelse. Ble det etter samtale med oppdretter og dyrelege bestemt at vi skulle prøve å parre henne. Hun blir jo da ca 2 uker unna 1 år når hun får sitt første kull. Men det går nok bra, for hun er en flott frøken med god størrelse.

Litt lenger i kroppen enn Nena, men ikke riktig like kraftig enda.  Men det kommer seg nok.

Planen var å vente med parring av henne til etter at hun var fyldt et år. Men ikke alltid det blir slik man planlegger.

Så dersom Parringen blir vellykket, blir det kattunger ca 14 Mars 2016.


Å 14 Mars ble Lily Mamma til 4 små, 3 gutter og 1 jente. Å det er V-Kullet vårt.


Snuppa vår ble sterilisert 6 Juni 2017. Å skal flytte til Runi i Svolvær 17 Juni. Det blir nok litt vemodig, for hun er bare rett og slett en herlig Doll.


På det nederste bilde ser dere Mamman og Pappan til Lily