Lille Pus

(N) Nordlæningen's Holy Miss Miracle 

RAG a 03 (High mitted)

Født/Born: 13.07.2020

Dna testet: HCM n/n PKD n/n Blodgruppe AbOppdretter: Hilde Hagaveo

Den 17 Juli ble vår Lille Pus som vi kaller henne født. Da hun var ca 6 uker fikk vi beskjed om at hun hadde Coronna (Altså sånn katte coronna= Nor som kan gi Diare, noe hun fikk i fullt monn. Så vi strede lenge med å få henne frisk, så derfor valgt vi å beholde henne selv. Om hun blir noen avlskatt vet jeg ikke. Det må tiden vise, å blordprøve etterhvert, for å være sikker på at hun er kvitt PCoV smitten. 


Er hun kvitt den, å får en ok størrelse selv om hun hadde en tøff start, er detmulig hun en gang i fremtiden får kattunger selv. Men pr i dag er hun bare vår Lille Pus, som vi koser masse me.


Lille Male pusen vår vokser og koser, hun ligger sammen med meg hver natt. Har opplevd en så kosen jente pus.


20-12-20 her i huset går det enda fint. Lille pus ( Ikke så lita lenger) Har vært frisk og fin hele tiden. Vi har også vært litt ute på tur og det sette hun stor pris på. Utpå nyåret blir det blodprøver av dem alle. For å sjekke antistoff mot FCoV. Å selvfølgelig håper vi at alle er kvitt det. Men vi er forbedredt på at blandt annet Lille pus enda kan bære viruset, selv om vi ikke ser det på henne og magen er helt fin,

Vi ønsker alle en riktig god JUL.


12.10.21 Plan var at Lille pus alltid skulle være hos oss. Men jeg sliter litt med flere jenter som ikke går så godt sammen, å Lille pus tar ofte Ezzie, så jeg har tenk meg om flere ganger nå¨, enda ikke helt sikker i hjerte på om det er det jeg egentlig vil. Men Vigdis, Mamman til Kennet som kjøpte Ivo C hos meg. Har så lyst på en Ragdoll fra meg, å jeg vet Lille pus får et fantastisk liv der. Så det som nå er bestem er at hun blir hentet på onsdag og sterilisert på torsdag 14.10.21 Men det positive oppi dette jeg kan besøke henne for Vigdis bor i Bodø.


DNA prøver tatt:

Blod gruppe Ab

HCM n/n

HCM Ragdoll n/n

PKD n/n

Pyruvatkinase-Defizienz n/n

rdAc-PRA n/n

Spinale Muskelatropie Katze (SMA) n/n

GSD IV n/nFar: (N) Diadem's Dream-Boy Miatolos

RAG a 03


Mor: Ch (N) Nordlæningen's Beayond Beauty RAG a 04

Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat