Deen

(N)Nordlæningen's

Deen Daddy-O  av Zolan

RAG a 04

Født 06.03.2019

DNA testet: HCM / HCM Ragdoll N/N, PKD N/N, PRA N/N, Blodgruppe B


Stamtavle/Pedigree

Deen falt jeg veldig tidlig for, han aldri hatt en kattunge med så mye pels, å han har en fantastisk øyen farge i tilegg.

Å han har et typisk Ragdoll gemytt, gir seg helt over. Å i tilegg ligger han gjerne på fanger, hvertfall nå mens han er liten.

Planen for han er pr i dag å ha et kull mellom han og Zoe, men det er nå et år fremover i tid.


Matmor er så spent, for nå til helga altså 10 og 11 augustskal jeg på min første utstilling.

Forstår ikke helt hva som er så bra med den, for den derre badinga, kunne jeg godt vært for uten. Så håper jammen at dette ikke blir en vane. Er jo nettopp kommet fra feier, å da bodde vi i den derre bobilen i over 4 uker.


04.11.2019

For en gøy helg hos Solkatten i Skellefteå. Her ble min kjære Deen, Best in Show på lørdag. Han er herligvakker.


Onsdag Desember ble Deen kastrert, dette pga at det viste seg at han hadde blod gruppe B. Noe jeg egentlig ikke ante, var jo så sikker på at både Mor, Far, Bestefar osv hadde blod gruppe A. Det her viste det seg at Mor og Far var Ab. Så da ble denne vakkre herlige fantastiske gutten kastrert. Men for hans del, er jo det best. Han får et rolig liv uten masse stress fra damer. 


21.12.2019 I går flyttet Deen til Liv Kristin Valmo og hennes Familie, litt sårt og jeg har sett hans vakkre blirr flere ganger i dag... Trodde jeg hvertfall. Men han har fått en flott familie. Å første bilde er kommet på FB. Han er så vakker og god. Måtte kopiere det Liv Kristin skreiv om han. Det kommer under her:Tenk korr heldig vi e som har fått han her. Aldri trudde æ at vi sku ende opp med en Ragdoll i et Norsk skogkatt hjæm har kun hatt denne rasen tidligere og oppdrett. Men nå etter en stund uten katt ville mannen i huset ha perser der ble han nedstemt de er fin men ikke helt der jeg da🤩 men så plutselig ble han fine her lagt ut for salg av Hilde Viktoria Hagavei og han ble helt overivrig, ja Ok æ også og jentan vorres.

Nordlændingen’s Deen Daddy-O av Zolan akka Blu i følge barna 🤩flyttet bare rett inn her høy haleføring og den største trygghet vi sjelden har sett hoss en katt🤩🥰vi er bare helt bergtatt såå sosial og artig ikke akkorat nokka liten til å være bare 9 mnd

Vi er nokk blitt pittelitt Raggis folk hihi sa skogkatt dama. Blir vell å få høre det av skogkatt folket Hehe.

Tusen Takk for tilliten Hilde vet det var med tongt å det skjønna vi når vi ser for en fyr han er 🥰

Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat

Ishavskatten 10.08.2019

Karl Preiss

EX1 - NOM - BIV

Gisund Katteklubb 11.08.2019

Anne Veland

EX1 -BIV

Solkatten Skellefte 02.11.19 kl 11

Anne Veland

EX1 - BIV - NOM - BIS

Solkatten Skellefte 02.11.19 kl 11

Marie Westerlund

EX1 - BIV