Rihamma

(N) Nordlæningen's

Rihanna Rock Star Matrix datter

RAG a 04

Født 28.10.2022 kl 09.19

Meg som lita

Her er meg som lita, jeg hadde en litt tøff start, for Mamman min ble syk og fikk antibiotika (Ikke at jeg vet hva det er) men jeg fikk hvertfall veldig vondt i magen etter at mamma fikk dette. Men nå er jeg bedre. Matmor sier hun kansje skal sette meg til forvert, hva i all verden vil det si? Jeg skal jo være her bestandig. Skal jeg ikke?

Pappa Matrix og Mamma Rinwell

Over her ser dere Mamman og Pappan min. Mamma bor her sammen med meg og min gale Matmor. Pappa bor hos ei dame som heter Marie, og som Mamma sier er veldig snill. Så der tror jeg Pappan min har det fint.

Pappan min er noe de kaller Brun Mitte, og Mamman min er ei blå skillpadde, ja forstå det den som vil.

Men om dere trykker på ordet som kommer nå PEDIGREE kommer dere til stamtavlen min.

Jeg vokser og blir større

Her skal matmor fylle mer i etterhvert som jeg blir større.

Om meg


09.01.2023 Jeg var nr 3 av i alt 5 stk i kullet jeg kommer fra, som Matmor kaller for RR kullet. Vi var 2 jenter og 3 rabagaster av noen brødre, aldri å få fred. Vi som er bare snille og stille og aldrig gjør noe, selv om Matmor ikke syns noe om da jeg var høyt oppe i det rare tret hun hadde i stua med masse kuler jeg kunne leke med.. Dumma matmor hun skjønner ingen ting.

I allefall Matmor sier jeg må DNA testes m.m før jeg kan få babyer selv, HALLOOOO jeg er jo bare en baby jo. Åsså tenker hun på babyer, ja det må ha klikka helt for henne. Åsså skal hun ha meg med på noe hun kaller utstilling. Hmmmm hun må jo syns jeg er litt fin da...

Sånn DNA greier kommer vist nok etterhvert, skal vente til etter utstillinga, så jeg ikke er hør løs på halsen, forstår ikke helt hvorfor jeg skal bli det. Men den tid, den noe. Håper bare det ikke er vondt. Matmor sier at de tull bilden under her, blir byttet ut med meg etterhvert.