Lagertha

NO* SugarDolls Lagertha 

RAG a 03(High mitted)

Født/Born: 20.10.2019

Dna testet: HCM, PKD, rdAc PRA n/n, Blodgruppe A/a, SMA n/n og GSD IV n/n 

Oppdretter Kate Svaneberg


Pedigree

Denne herlige tøtta kommer hjem til oss i løpet av Fabruar, da skal jeg fly nedover og hente henne, skal bytte henne mot vår snuppa Felisity. Blir spennende å få henne hjem.


Flybillett er bestilt og Lagertha kommer hjem til oss på kvelden 12 februar. Oppdretter er Oppdretter: Kate Svanberg KODAL


21.02.2020 Lagerta er en pus som har spist mye menneske mat i sin oppvekst, så vi sliter litt med å få henne til å spise kattemat. Så den første tiden gikk hun ned i vakt. Men nå har vi laget til mat, gnudd i pannekake, å det spiser hun, så nå er vekta sakte begynnt å gå oppover. Men hun sliter også litt med magen, så hun får også Zoolack nå, samt ormekur etter samtale med veterinær. Men hun er en herlig frøken med en fantastisk personlighet. 

Da hun kom hjem, gikk hun rett inn til hundene og la seg sammen med dem. Å leker og koser med di andre katten. Så får vi henne bare helt over på kattemat, blir dette helt supert.


10.03.2021 Langertha har hatt løpetid nå i 5 uker. Men er overhode ikke inntressert i Tamino. Mulig vi må ut på lånemarked etterhvert.


Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat

Kull nr og F.Data

Far

Antall og farge

1.