Lagertha

NO* SugarDolls Lagertha 

RAG a 03(High mitted)

Født/Born: 20.10.2019

Dna testet: HCM, PKD, rdAc PRA n/n, Blodgruppe A/a, SMA n/n og GSD IV n/n 

Oppdretter Kate Svaneberg


Pedigree

Denne herlige tøtta kommer hjem til oss i løpet av Fabruar, da skal jeg fly nedover og hente henne, skal bytte henne mot vår snuppa Felisity. Blir spennende å få henne hjem.


Flybillett er bestilt og Lagertha kommer hjem til oss på kvelden 12 februar. Oppdretter er Oppdretter: Kate Svanberg KODAL


21.02.2020 Lagerta er en pus som har spist mye menneske mat i sin oppvekst, så vi sliter litt med å få henne til å spise kattemat. Så den første tiden gikk hun ned i vakt. Men nå har vi laget til mat, gnudd i pannekake, å det spiser hun, så nå er vekta sakte begynnt å gå oppover. Men hun sliter også litt med magen, så hun får også Zoolack nå, samt ormekur etter samtale med veterinær. Men hun er en herlig frøken med en fantastisk personlighet. 

Da hun kom hjem, gikk hun rett inn til hundene og la seg sammen med dem. Å leker og koser med di andre katten. Så får vi henne bare helt over på kattemat, blir dette helt supert.


10.03.2021 Langertha har hatt løpetid nå i 5 uker. Men er overhode ikke inntressert i Tamino. Mulig vi må ut på lånemarked etterhvert.


06.03.2022 Langertha har nå parret med Inferno, så nå får vi krysse fingrene og håpe det blir kattunger.


16.03.22 Nå er det veldig mye som tyder på at Langertha omsider har tatt seg og er drektig, rosa pupper er godt tydelig nå.


18.09.22 Joda det ble kattunger på Langertha, 4 stk. Men etter kullet ble hun veldig Bitchete mot de andre jenten, så plan er å få et til kull på henne ganske raskt, så kastrere henne. Ønsker da å beholde en gutt etter henne og Kosta Boda.


16.12.2022 Det er nå bestemt at Langerta skal flutte til Kaja med familie, å de skal ha henne på for. Hun skal ha et kull unger i denne avtalen. Å etter at ungene er avvente blir hun omregistrert og de blir eiere av henne.


Utstilling sted og dato

Dommer

Resultat

Kull nr og F.Data

Far

Antall og farge

(N) Nordlæningen's Inferno av Tamino RAG n 03

2 jenter RAG n03 og 2 guttRAG n03 og RAG a03